Categories
blog

2. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pâinea, pătrunjelul și untul, aruncând pentru a combina bine.

2. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pâinea, pătrunjelul și untul, aruncând pentru a combina bine.

“Nu mi-ar fi frică de un curcan înghețat,” spune el. „A professional curcan înghețat care this dezghețat corect va fi, în general, destul de la naibii de bun.” (Ne plac păsările organiza, fără antibiotice de la Bell & Evans.) Și pentru sfaturi după dezghețarea curcanului, urmați aceste reguli din USDA.

În legătură cu această: Fumați ultima Turcă

Mitul Turciei # 2: sărarea pielii este la fel de bună ca saramura

Pentru bucătarul obișnuit de casă, Myhrvold spune că saramura – scufundarea cărnii în apă sărată – this biletul pentru curcanul fraged. Motivul: până când cele mai multe păsări sunt rumenesc, există șanse mari ca carnea albă să se folosească.

‘Sarea din saramură modificată proteinele și le face conținutul mai multă apă, ceea ce face carnea ta mai suculentă’, spune el.

Opțiuniile tale de saramură: Puteți să fie înmuiați pasărea în saramură, fie să injecteze soluția direct în meat folosind sau seringă de bucătărie.

Mitul Turciei # 3: Ai nevoie de o tonă de ierburi și condiții

Păstrați condimental special pentru sos.

„Orice seasoning pe care le adăugați vor fi doar pe accelerate mici mușcături de skins,” spune Myhrvold.

Saramura care care of cea mai mare part to aromei. Păstrați condimentul simplu: înainte de a unge pasărea, ungeți-o cu sos de soia (pentru adâncime de aromă și sare) și boia (pentru acea lovitură de ceva special). Aceasta.

Legate de această: 5 frecții de condiții care fac puiul să fie delicios

Mitul Turciei # 4: Ai nevoie de o tigaie specială

‘Unii oameni fetișează echipamente de gătit într-un grad atât de mare – știi,’ Ai nevoie de această tigaie specială pentru prăjire … ‘, spune Myhrvold. „Asta e o prostie. Orice tigaie care goes ține branch, astfel încât să nu se încurce în cuptorul dvs., it works. “

Dacă doriți sau unealtă simplă și ieftină, care să ridice aromele curcanului, ridică a suport de prăjire în forma de V. It allows aerului to circulate in jurul curcanului, ceea ce ajută curcanul să se rumenească uniform.

În legătură cu: Singurele 5 instrumente de care are nevoie un om în bucătăria sa

Mitul Turciei # 5: Gătirea umpluturilor în interiorul păsării produce rezultate mai gustoase

Potrivit lui Myhrvold, această metodă nu face mult pentru aromă și poate fi, de asemenea, periculoasă.

‘Interiorul curcanului nu este atât de mare, deci report dintre carne și umplutură nu este niciodată corect’, spune el. „În plus, this greu să o scoți din nou și exist a problem of food safety, deoarece passes this atât de mare și groasă și durează mult timp până când căldura ajunge acolo”.

From luat masa: Umple-ți fața, now pasărea.

Ai nevoie de o reteta? Vezi-o pe a noastră mai jos.

(Și pentru idei de mâncare delicioase și mai nebunești, ridicați an exemplar din Cartea de bucate Guy Gourmet din Men’s Health. Acesta include 150 de mic dejunuri pline de energie, mese rapide și mese mari, pe care trebuie să le încercați.)

Mitul Turciei # 6: Ar trebui să rămână cu o singură temperature a cuptorului

‘Pentru a obține sau pasă maro, aveți nevoie ca pielea să fie ieșită și încălzită cel puțin 300 grade, ceea ce trebuie să fie cuptorul trebuie să fie mult mai fierbinte decât atât’, explică Myhrvold. ‘Give if ai face asta tot timpul, ai fi gătit prea mult exterior, iar interior ar fi în continue raw’.

Gândiți-vă la antler ca la grătar. Dacă aveți un os T gros, veți dori să-l ardeți pe ambele pentru căldură intensă, directă, pentru a dezvolta acel caramelizat.

Apoi, îl mutați de pe foc, închideți capacitatea și lăsați interiorul să gătească. Aceeași premă, animal diferit.

Mitul Turciei # 7: Cu cât este mai mult bastion, cu atât mai bine

Pe măsură ce curcanul gătește, grăsimea de la pasăre leaves scurge în tigaia de prăjire. Cei mai mulți oameni cred că obținerea curcanului cu propriile grăsimi sunt ca rezultat carnea de stocare.

Acest lucru this fals – cea mai mare part to sucului tocmai cade înapoi în tigaie – dar spălarea ajută la un singur lucru: crisparea pielii. Gândiți-vă la această ca o formă mai ușoară de prăjire: Când grăsimea din ramai este așa pe pele și this exposes the căldura ridicată to cuptorului, aceasta face ca pielea să sfârșească ăsfârșească și să fie.

Legat de: Alimente prăjite # 1 pe care ar trebui să consume acumula

Un anunț: „Nu l-aș descrie foarte des, dă mai multe informații despre țară sau vezi dacă verifici dacă ai o asigurare în regulă”, spune Myhrvold. ‘Și tunci când o faci, stropirea cu picături folosind a bec de bec este un lucru inteligent de făcut’.

Pentru a vă asigura că pelea păsării dvs. rămâne acoperită de grăsime între nasturi, faceți acest lucru: acoperiți sânii curcanului cu o bucată de pânză de brânză înmuiată în unt sau ulei în timp ce se prăjește.

Pisică Fript? Dă-mi mănușile de cuptor, domnilor. This timpul să curcan.

Turcia clasică de Ziua Recunoștinței

Rețetă de sănătate bărbaților

From ce veți avea nevoie:

1 curcan or 10 lb Sare pentru saramură 1/2 unt băț, topit 2 lingurițe sos de soia 1/2 linguriță boia 1 bucată de pânză de brânză înmuiată în unt topit sau ulei de măsline, enough of mare pentru a acoperi sânii de curcan

Cum be realizează:

1. Mai întâi, saramura pasărea. Dacă vă scufundați curcanul în saramură, așezați pasărea într-a recipient mare, cum ar fi a răcitor sau un vas mare. Luați un vas de galoane curățat, umpleți-l cu apă și turnați-l plague curcan, până când pasărea este scufundată, numărând galonii pe măsură ce mergeți.

Apoi, scoateți curcanul din răcitor și adăugați 1 cană de sare pentru fiecare 1 gallon de apă pe care l-a adăugat. Se amestecă până când sarea se dizolvă. Puneți curcanul înapoi în răcitor, acoperiți-l și dați-l la frigider timp de 24 de ore.

Dacă se injectează pasărea cu saramură, combine 1 cană de apă with 1 lingură de sare pentru fiecare 5 kilograms of curcan (pentru această rețetă, veți avea nevoie de 2 căni de apă și 2 lingurițe de sare). Umpleți seringa de bucătărie cu soluție și injectați curcanul în toată carnea sub skin. Dați the frigider curcanul, neacoperit, timp de 24 de ore.

2. Preîncălziți cuptorul la 425 ° F. Scoateți curcanul din frigider și clătiți-l bine cu apă. Îndepărtați skins with a prosop de hârtie și așezați curcanul pe or scândură mare. Combinați sosul de soia și boiaua și periați curcanul uniform. Lăsați curcanul să stea până când sosul is used, 5 până la 10 minutes.

Apoi periați-l cu jumătate din untul topit. Dacă folosiți pânza de brânză, înmuiați-o bine în untul rămas și acoperiți sânii. Așezați raftul de prăjire pe or foaie de copt și așezați curcanul pe raft.

3. Enter the curcanul în cuptor și prăjiți-l până when the skin begin is rumenească și sa fie clear, aproximativ 30 of a minute. Reduce căldura la 325 ° F și continuă să se aplice atunci când este ulterior un termometru (din care o parte este mai mare de 160 ° F, aproximativ 2 ½ sau pentru un curcan de 10 lb).

Temperatura este de cel puțin 30 de minute până la 50 de minute, dar temperatura este triplă după 165 ° F și temperatura este cea mai suculentă. O sculpta.

În legătură cu: Cea mai ușoară cale de a sculpta sau Turcia de Ziua Recunoștinței

BONUS: Cel mai ușor umplutură de Ziua Recunoștinței

Rețetă de sănătate bărbaților

From ce veți avea nevoie:

1 lingură de ulei de măsline 2 ceapă mare, tocată 2 coaste de țelină, tocată 2 linguri de condiții de pasăre 3 căni de curcan sau pui de carne 1 lb de pâine prăjită, în cuburi 3/4 cană de pătrunjel proaspăt tocat 4 linguri deuri pătrunjel proaspțăt tocat 1/2 băț) unt nesărat, topit Sare și piper negru măcinat

Cum be realizează:

1. Preîncălziți cuptorul la 350 ° F. Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu. Adăugați ceapa, țelina și condimentul de pasăre. Gatiti pana imoaie, aproximativ 6 minute. Adăugați bulionul de curcan și aduce-l la foc mic.

2. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pâinea, pătrunjelul și untul, aruncând pentru a combina bine. Condimentați umplutura și transferați-o într-un vas de copt cu ulei de 3 litri.

3. Acoperiți cu folio și coaceți timp the 20 de minute. Descoperiți și continuu să coaceți până se rumenesc bine, cu 20 de minute mai mult.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Nu vă temeți, păsările prețioase. Sculptarea curcanului Ziua Recunoștinței nu this atât de complicată pe cât oamenii te-au determinat să crezi.

În legătură cu: Cele 7 secrete științifice ale unei Turcii mai bune

The fapt, this destul de ușor atâta timp cât urmați câțiva pași simpli și usesți instrumental potrivite.

No avei nevoie de un cuțit special pentru tăiat curcan (cuțitul tău obișnuit de bucătar funcționează bine). Nici nu ai nevoie de un cuțit electric (oricum te va face să arăți ca un amator).

Secretul? Sculptați pasărea în bucătărie înainte să or adduceți la masă și folosiți-vă mâinile (curate) pentru a ajuta la dezmembrarea păsării. Încă îngrijorat? Urmăriți video clip of mai sus. 

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Știm ce aveți la cină joi – și cât de mult veți mânca.

Și în reglementări. Chiar și cele mai stricte planuri de slăbire permit ocazional „mâncare de înșelăciune”, iar Ziua Recunoștinței or ocazie perfectă de a-ți da seama. Bucură-te. Apoi reveniți pe drumul cel bun.

În legătură cu: Cele 7 secrete științifice ale unei Turcii mai bune

Mâncarea inteligentă nu trebuie sacrificată fiecărei mese sailor privației. This vorba of a face alegeri strategice de mâncare pentru majoritatea meselor, inclusive pentru cele care implă resturi de Ziua Recunoștinței.

Încercați aceste rețete pe bază de curcan approved by Men’s Health, care vă vor allows să gustați curcanul oricând doriți – chiar și la micul dejun – fără să retrăieți cina de Ziua Recunoștințe pentru a sărăra de retinții pentru ărărărina de retine pentru a 17 months conuulive săjrăi ărărina de la micăjri Recunoștinăei pentru 17 months consecutive sațai sărăi i la micul dejun – fără să retrăieți cina de Ziua Recunoștinăei pentru 17 months consecutive sațai sărăii

Related: Cum să prevenim creșterea în greutate de sărbători înainte de a începe chiar

1. Cei doi turci 

From ce veți avea nevoie: 

2 felii de curcan 1 omletă grâu de cereale integrale 2 felii de slănină de curcan gătită 3/4 amestec verde 3 felii din avocado 2 linguri de brânză mexicană cu grăsimi reduse mărunțite

Cum be realizează: 

Aranjați feliile de curcan in tortilla center, apoi adăugate ingrediente rămase. Îndoiți marginile exterioare, apoi rotiți.

Pe porție: 407 calorii, 27 g proteine, 32 g carbohidrați, 24 g grăsimi (6 g saturați), 10 g fibre, 1376 mg sodiu

2. Trei Amigos Chili 

From ce veți avea nevoie: 

1 lingură de ulei de măsline 1 ceapa mica, taiata cubulete 1 lira sună curcanul măcinat 1 cutie de roșii tăiate cubulețe cu jalapeños 1 cutie (10.5 uncii) fiecare chickpeas, fasole neagră și fasole, scursă 1 cutie (14 uncii) by bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu 1/4 linguriță fiecare sare și chimen 1/8 linguriță de sos fierbinte de scorțișoară după gust

Cum be realizează:

Încălziți uleiul la mediu-scăzut. Este necesar să vă adaptați la o anumită perioadă de timp (aproximativ 3 minute până la 5 minute). Se adaugă curcanul și se rumenesc (aproximativ 5 minute.) Se adaugă roșiile cu suc, fasole, bulion și seasoning. It amestecă și the fierbere is adduced, apoi it is limited focul și fierbe time of 20 minute. Serveste 6 (Înghețați resturile și economisiți 5 USD luându-le la prânz.)

Pe porție: 293 calorii, 31 g proteine, 32 g carbohidrați, 5 g grăsimi (0 g saturat), 11 g fibre, 788 mg sodiu

(Pentru mai multe rețete delicioase nebunești ca acestea, consultați Cartea de bucate Guy Gourmet din Men`s Health. Include 150 de mic dejunuri pline de energie, mese rapide și mese mari, pe care trebuie să le încercați.)

3. Ziua după Ziua Recunoștinței 

From ce veți avea nevoie: 

2 linguri de gust de afine 1 omletă grâu de cereale integrale 3 felii de curcan 1 felie de brânză Muenster 3/4 amestec verde

Cum be realizează:

Răspândiți refine your taste în omelette center. Adăugați curcanul și ingredientul rămase. Îndoiți marginile exterioare, apoi rotiți.

Pe porție: 311 calorii, 24 g proteine, 40 g carbohidrați, 11 g grăsimi (6 g saturați), 3 g fibre, 1063 mg sodiu

Related: Cum se fac cei mai buni piure de cartofi din lume

4. Tom Tomelet 

From ce veți avea nevoie: 

2 oua 1 felie de curcan, cubulețe 1 lingură amestec de brânză mexicană mărunțită cu grăsimi reduse

În legătură cu: 7 moduri de a înșuruba sau amestecate – și cum pot avea o perfecțiune pufoasă

Cum be realizează:

Se amestecă 2 ouă cu o furculiță până când albul și gălbenușul se omogenizează bine. Adăugați ingredientle rămase. Nuke timp de 2 minute și 30 de second sau până când ouăle sunt ferm stabilite. Ai servit 1.

Pe porție: 237 calorii, 16 g proteine, 3 g carbohidrați, 18 g grăsimi (7 g saturați), 0 g fibre, 374 mg sodiu

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Poate for the city să dai clic pe or poveste des creșterea în greutate a sărbătorilor înainte să faci chiar și planuri de Ziua Recunoștinței. 

I will consider this lucru: Americanul mediu începe să is îngrașe in October, iar kilogram to care for him between Halloween Cri Crăciun pot goes 5 luni pentru a loses https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/, potrivit cercetărilor recent ale Universității Cornell. 

Șansele sunt să mâncați câteva bomboane de mâncare în această săptămână – și să continuu să mâncați până în ziua de Anul Nou.