Categories
! Geen rubriek

Het aantal seks doet er niet veel uit voor het gezinsleven

Dit is overtuigd Jenny Mais, een beroemde psychotherapeut uit het VK. Ze onthult verschillende geheimen van het gelukkige huwelijk.

Vijfentwintig jaar oude Jenny Mace is bezig met het overleg van gehuwde paren, evenals echtgenoten afzonderlijk. Ze verzamelde een enorme ervaring met het oplossen van verschillende problemen. Psychotherapeut deelde een aantal geheimen van het gezinsleven.

Het normale huwelijk bestaat niet

"Ik zag een gezin waarin de man homo was. Ik zag de Unie waarin er helemaal geen seks was, ik keek naar het gezin, waar de echtgenoten in verschillende huizen woonden, of onthouden van seks voor kamagra kopen een jaar. Dit alles is onaanvaardbaar voor de meerderheid, maar als iets werkt, waarom is het dan nodig om abnormaal te overwegen?".

Het aantal seks is niet belangrijk

"Ondanks de populaire mening over de noodzaak om regelmatig liefde te bedrijven, maakt het aantal seks niet veel uit voor het gezinsleven. Ik heb veel paren gezien die om de twee weken de liefde hebben gemaakt, een keer per maand, eenmaal per drie of zes maanden. Het belangrijkste is dat beide partners suggereren".

Je probleem is niet de meest schokkende

"Er is altijd een stel dat een nog complexere of ongelooflijke situatie heeft. Ik heb mijn vrouw geraadpleegd, die na twintig jaar huwelijk erachter kwam dat haar man graag een vrouw kleden. Aanvankelijk beukte het letterlijk van woede en afkeer. Maar toen kwamen we het eens: elke donderdag gaat ze naar haar vrienden, en op dit moment kan haar man doen wat hij leuk vindt".

Het huwelijk kan worden opgeslagen

"Dit is alleen mogelijk als beide echtgenoten een vergelijkbaar verlangen vertonen. Als iemand wil, maar de andere is niet – de zaak is gedoemd te mislukken".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *