Categories
! Geen rubriek

Intieme complimenten tijdens seks

Bijna alle mannen wachten uit hun favoriete goedkeuring en bewondering. En de liefhebbende vrouw zal geen spijt hebben van zijn partner van goede woorden.

We zullen voorbeelden van uitdrukkingen geven die de man aanraken, evenals laten we praten over welke complimenten omgekeerd effect zullen worden gemaakt.

een. "Hoe beheert u het?!"

Zo’n frase is beter om echt zeldzame kwaliteiten van een man te prijzen.

2. "Ik heb je advies nodig".

Mannen houden ervan mensen te helpen die sympathiek zijn – dus ze voelen nuttig en competent.

Kies het gebied waarin een man echt is, en vraag hem om een ​​raad super kamagra voor elke situatie. Begin met frases: "Ik denk dat niemand me beter kan helpen, omdat je zo goed hebt gedemonteerd. "

3. "Laat me zeggen dat ik dat nooit zal zeggen".

Een interessante manier om complimenten uit de techniek van Hypnose van Kashpirovsky te spreken. Het ziet er zo uit: "Ik wil echt zeggen dat ik blij ben om je te zien, maar je weet het waarschijnlijk, dus ik zal het je niet vertellen".

Hoe niet om complimenten te maken voor mannen

een. Het is niet nodig om te begraven

Ruw die een man soms piept, en ze verlaat zijn ziel niet het meest aangename neerslag.

Wanneer je complimenten of lof een man, niet sysyukai met hem. Het is belangrijk dat hij zich als een held naast je voelt, en jij – "schatjes", "konijn", "Masik" enz. Kan zijn "schatjes" Voel je in de held? Mannen zijn over het algemeen slecht overgedragen "kalf tederheid".

3. Er mogen geen dubbelzinnigheid in het compliment zijn

Formuleer de uitdrukking duidelijk en duidelijk. Jouw zin Phrase "Wat is je ongewone figuur" Zal hem zorgen maken over de onvoldoende breedte van de schouders en de toegepaste buik. Eens, niet een zeer aangenaam compliment.

vier. Niet onderschept! Veel complimenten – ook slecht

Mannen, zoals wij, wennen snel aan het goede, en houden ze op om onze complimenten als iets waardevols te ervaren. Doen complimenten zelden, maar apt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *